• SOFRI APARATIVNE METODE
 • colorlight1

 • COLOR SONIC
 • BODY SONIC
 • bf radiofrekvenca
 • MESO NEEDLE
  roller
 • beautylift warm cool
 • SOFRI APARATIVNA KOZMETIČNA NEGA

  SOFRI tretmaji pri katerih se uporablja aparativne metode, vam lahko pomagajo, da se vaša koža in telo v vsakem življenjskem obdobju spopada s spremembami z največjo sproščenostjo in na telesu prijazen način. Po analizi kože, na podlagi izkušenj in strokovne usposobljenosti ugotovimo, kateri postopki in produkti bodo prinesli najboljše rezultate.
 • SOFRI COLOR HEAL LIGHT

  S pomočjo barv, svetlobe in biofotonov se lahko hitreje sprostimo, pridobimo več moči in energije in izboljšamo delovanje kože. Svetlobno – barvna terapija je idealna za izvajanje kozmetičnih neg, poveča absorpcijo aktivnih substanc in optimizira kozmetične tretmaje z močjo barv.

  Zaradi teh razlogov je SOFRI združil edinstven koncept nege in produktov s svetlobno napravo SOFRI Color Heal light. V sodelovanju s fiziki, medicinskimi tehnologi in alternativnimi praktiki je nastala specializirana naprava, ki seva čisto linearno polarno svetlobo.
  Barvna svetloba učinkuje na celične membrane, kjer nastanejo strukturne spremembe. V celici se aktivira presnova in celica je zato zmogljivejša.

  Z izbiro barve določimo, ali želimo doseči poživljajoč, ali pomirjajoč in harmonizacijski učinek. Barve delujejo na treh ravneh, na telo, um in duha. Z osvetljevanjem z barvno svetlobo stimuliramo presnovo in delovanje prebavil, hormonsko ravnotežje, aktiviramo regeneracijo in vplivamo na vegetativno živčevje.
  Ljudje potrebujemo vseh sedem energij barv, da bi se počutili dobro in uravnoteženo.

  SOFRI Color Heal Light je dragocen dodatek celostni filozofiji SOFRI tretmajev.
 • SOFRI COLOR SONIC

  Ultrazvok in barvna svetloba skupaj delujeta v Pre-Aging in Anti-Aging tretmajih obraza (področje obraza, vratu in dekolteja). Ultrazvok zaradi mehaničnega in termičnega učinka pospeši in intenzivira prodiranje aktivnih učinkovin, izboljšuje elastičnost vezivnega tkiva. S 3 miljoni nežnih ultrazvočnih valov na sekundo deluje učinkovito. Barvna svetloba aktivira energijo v kožnih celicah in pospeši bio – kemične reakcije:
  Rdeča s 628 nm krepi, poveča dotok krvi. Zelena s 525 nm uravnava, harmonizira. Modra s 413 nm pomirja, sprošča. Tretma globlje v koži uskladišči učinkovine, ki glede na stanje kože in prehrano, tam ostajajo 2-6 tednov.

  PRIPOROČILO: SOFRI Color Sonic metoda z barvno svetlobo v kombinaciji z visoko koncentrirano 5 kratno hialuronsko kislino je še posebej primeren tretma za dolgotrajnejšo vzdrževanje vlažnosti kože. To je naravna metoda za učinkovito pomlajevanje kože.
 • SOFRI BODY SONIC

  Ultrazvočno valovanje nižje frekvence ( 1 MHz ) zaradi mehaničnega in termičnega učinka uspešno deluje na tkivo v globini. Glavno delovanje je mikrovibracija na način, da aktivira delovanje medcelične tekočine, maščobnih molekul in odplavlja presnovne produkte tako, da spodbudi pretok limfe. Skupaj z infrardečo svetlobo omogoča visokokoncentriranim produktom, da prodrejo globlje v kožo.

  Skupaj z infrardečo svetlobo uspešno deluje proti celulitu, posebej na notranji in zunanji strani stegen, na področju trebuha, ter učvrščevanju nadlahti. S to metodo in ustrezno nego doma, lahko dosežemo izboljšano obliko telesa - silhueto.

  PRIPOROČILO: Za dolgotrajnejši rezultat je priporočljiv paket neg v kombinaciji z Waterome tretmaji in Sofri Shape Body wrap tretmaji (2 x tedensko / 6 tretmajev).
 • SOFRI BIPOLARNA RADIOFREKVENCA

  S pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože, kar privede do trenutnega krčenja vezivnih - kolagenskih vlaken in stimulira celice -fibroblaste, da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Učvrsti in izravna kožna tkiva, kar povzroči remodeliranje kolagena, takojšen gladek videz površine in hkrati novo proizvodnjo vezivnih tkiv .Povečuje prekrvavljenost v tretiranem predelu in drenažo. Rezultat takšnega postopka je bolj mladostna, napeta in gladka koža na obrazu, vratu, podbradku, delno opazen je že takoj po postopku, na končne učinke pa je potrebno počakati nekaj tednov.
  POMEMBNO
  Za izvajanje postopka morajo biti kožna tkiva dobro hidrirana, kar dosežemo z zadostnim pitjem tekočin že nekaj dni pred tretmajem, kot tudi po tretmaju. Tretma odsvetujemo neposredno po sončenju in v obdobjih večje občutljivosti npr.: v času menstrualnega ciklusa. Po postopku se je potrebno izogibati ekstremnim temperaturam, močnejšim masažam, kožo je potrebno tudi zaščititi pred UV žarki ( SPF 20 ).

  PRIPOROČILO: Za doseganje želenega učinka je priporočeno opraviti 6 tretmajev v tedenskih intervalih. Koža bo lahko že takoj po posegu napeta, bolj gladka in videti mlajša. Dokončni učinek bo viden po 6 tednih. Rezultati in dolgoročni učinek so odvisni tudi od življenjskega sloga posameznika (kajenje, izpostavljanje soncu,…) in nadaljne nege po postopku.
 • SOFRI MESO NEEDLE ROLLER

  Iglični valjček z barvno svetlobo je metoda podobna mezoporaciji in se uporablja z namenom pomlajevanja kože, predvsem kot intenzivna nega doma. Iglični valjček s finimi Titanijevimi iglicami po tretmaju spodbudi sintezo kolagena, koža postaja bolj elastična in čvrsta. Ker so iglice mikroskopsko majhne, tretma ni neprijeten, čuti se le rahlo zbadanje. Glede na tip kože priporočamo uporabo različnih koktajlov učinkovin, tako lahko dosežemo še boljše in dlje trajajoče rezultate. Dobri rezultati se dosegajo pri motnjah tvorbe pigmenta, poškodbah zaradi sončenja, brazgotinah kože, gubah. Metoda je primerna tudi pri tretmajih celulita ( Meso Body Needle Roller – 0.5 mm).
  POMEMBNO:
  Iglični valjček je pred uporabo sterilen, po uporabi pa namenjen samo eni osebi.

  PRIPOROČILO: SOFRI Micro Needling tretma kombiniramo z izbrano nego glede tip kože. Tretma z Igličnim valjčkom je priporočljiv kot intenzivna pomlajevalna nega doma.
 • BEAUTY LIFT WARM/COOL + IONIZACIJA

  Tretma toplo - hladne masaže aktivira celični metabolizem in podaljšuje življenjsko dobo kožnih celic. Kožo razstruplja in izboljša čvrstost.

  Toplota:
  • izboljša mikrocirkulacijo
  • pospešuje celično presnovo
  • poveča razstrupljanje kože

  Hlad:
  • stisne pore
  • krepi tkivo
  • gladi gube

  Ionizacija - izboljša sprejemanje visokokoncentriranih učinkovin.
  Ionizacija + zmanjšuje poroženevanje in izboljša izločanje sebuma.